Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Έλεγχος και Διαχείριση Συστημάτων Φωτισμού»

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων και οι Σχολικοί Σύμβουλοι των Ηλεκτρολόγων των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας και Δυτικής Αττικής διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Έλεγχος και Διαχείριση Συστημάτων Φωτισμού» με εισηγητές τους εκπαιδευτικούς της ΣΔΣΤΕ Στέφανο Τουλόγλου και Θανάση Αντωνόπουλο, διάρκειας πέντε (05) διδακτικών ωρών.Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και θα επαναληφθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, εφόσον φυσικά υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον, από τις 15:00 – 20:00.
Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Αίθουσα: ΠΗΕ / ΕΗΕ ΙΙ της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, Θεσσαλονίκης 151 – Καλλιθέα (έναντι του Σταθμού του Ηλεκτρικού Καλλιθέας). Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας της εργαστηριακής αίθουσας στην οποία θα διεξαχθούν τα σεμινάρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την υποβολή των αιτήσεων.
Τα σεμινάρια απευθύνονται στους Ηλεκτρολόγους Εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων, που υπηρετούν σε Επαγγελματικά Λύκεια και τα Εργαστηριακά Κέντρα των Διευθύνσεων Β/μιας Εκπαίδευσης: Α’ Αθήνας, Γ' Αθήνας, Δ' Αθήνας και Δυτικής Αττικής.
Οι ενδιαφερόμενοι  εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.kkaltsas.eu/wp/2015/04/seminario/) μέχρι τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 για το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο και μέχρι την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 για το δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο στην παρακάτω φόρμα.

Οι επιλεγέντες θα ενημερωθούν στο e-mail που έχουν δηλώσει και θα αναρτηθεί πίνακας συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα: www.kkaltsas.eu  

Από την πλευρά των εισηγητών, σας περιμένουμε να συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: