Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πραγματοποιήθηκαν τα δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για τον «Έλεγχο και Διαχείριση Συστημάτων Φωτισμού» στη ΣΔΣΤΕ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα επιμορφωτικά σεμινάρια  με θέμα: «Έλεγχος και Διαχείριση Συστημάτων Φωτισμού» που διοργάνωσαν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων και οι Σχολικοί Σύμβουλοι των Ηλεκτρολόγων των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας και Δυτικής Αττικής με εισηγητές τους εκπαιδευτικούς της ΣΔΣΤΕ Στέφανο Τουλόγλου και Θανάση Αντωνόπουλο, διάρκειας πέντε (05) διδακτικών ωρών. 

Τα σεμινάρια αυτά διεξήχθησαν στο εργαστήριο Προηγμένων Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (Ε.Η.Ε. ΙΙ) την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, από τις 3:00 μέχρι τις 8:00 μμ.
Από την πλευρά μας, την πλευρά των εισηγητών, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συμμετέχοντες συναδέλφους στη μικρή συνεργασία μας για:
-- την υπομονή,
-- την καλή τους διάθεση,
-- το ενδιαφέρον τους και φυσικά για
-- το χρόνο που αφιέρωσαν – σε μια δύσκολη χρονικά σχολική περίοδο, λίγο πριν το τέλος των μαθημάτων – για να παρακολουθήσουν την πρότασή μας στο αντίστοιχο κεφάλαιο του εργαστηριακού μαθήματος των Ε.Η.Ε. ΙΙ, που ήδη διδάσκουμε στους μαθητές μας στη Σχολή.

Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους Σχολικούς Συμβούλους των Ηλεκτρολόγων κκ Κώστα Καλτσά, Σταύρο Πάγκαλο, Χάρη Ορφανό και Στέλιο Καραγιάννη, που αποτέλεσαν την αφορμή για τις δύο αυτές συναντήσεις με τους συναδέλφους μας. 

Τέλος, θεωρούμε εξαιρετικά εποικοδομητική την ανταλλαγή των εκπαιδευτικών και τεχνικών απόψεων που ακολούθησε μετά το τέλος και των δυο σεμιναρίων για το συγκεκριμένο θέμα, και πολύ τιμητικά για εμάς τα σχόλια των συναδέλφων μας για τα εποπτικά που παρουσιάσαμε.


Στιγμιότυπα από το σεμινάριο της Τετάρτης 29 - 4 - 2015



Στιγμιότυπα από το σεμινάριο της Παρασκευής 8 - 5 - 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: