Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η 1η διεθνή έκθεση ELEC.TEC θα πραγματοποιηθεί από 26 - 2 μέχρι 29 - 2 2016 στο MEC

Με δυναμικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι συμμετοχές στην  1η διεθνή έκθεση ELEC.TEC.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο), επί της λεωφόρου Αθηνών - Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.

Μια νέα έκθεση, μοναδική στο είδος της, που θα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια· ένας νέος θεσμός που κρίνεται αναγκαίος και που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ισχυρών κλάδων του Ηλεκτρολογικού Υλικού και του Φωτισμού.


Κατηγορίες εκθετών: Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού, φωτιστικού, τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικού και εργαλείων, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας.

Κατηγορίες επισκεπτών: Έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων), εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.

Η έκθεση elec.tec υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους φορείς του κλάδου, και στο πλαίσιό της προγραμματίζεται ευρύτατο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας.


Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι: το περιοδικό ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, καθώς επίσης τα περιοδικά «Εργοταξιακά Θέματα», «Ecotec», «Μετάδοση Ισχύος» και «Car & Truck».

Αν θεωρήσουμε πως γίνεται Restart σ’ έναν θεσμό..., όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο, δεν μένει παρά να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: