Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΝΧ Online Café ... ένας νέος χώρος συγκέντρωσης για ΚΝΧ Partners και Systems Integrators

Την Τετάρτη 11 – 11 – 2015 είχα την ευκαιρία να συμμετέχω «στα εγκαίνια» του πρώτου ΚΝΧ Online Café για ΚΝΧ Partners και Systems Integrators.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα και προσπάθεια του συναδέλφου Γιώργου  Λάζου, ώστε να δημιουργηθεί  "ένας χώρος συγκέντρωσης", όπου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν – κάθε 2η Τετάρτη του μήνα – να αποκτούν νέες γνώσεις από την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και τις ενδιαφέρουσες λύσεις που προσφέρουν αυτά. 


Ακόμη,  φιλοδοξεί διαμέσου της αλληλεπίδρασης από την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των συμμετεχόντων να υπάρξει εποικοδομητική αντιμετώπιση των προβλημάτων που συναντώνται στα διάφορα έργα αυτών. 
Όπως – λοιπόν – αναφέρεται στο δελτίο τύπου, αν το Systems Integration αποτελεί το μέλλον στην καθημερινότητα των κτιρίων, το Human Integration αποτελεί το μέλλον στην καθημερινότητα των Systems Integrators, των KNX Partners και γενικότερα όλων των μηχανικών που εμπλέκονται στην κτιριακή κατασκευή.
Έτσι, με το ΚΝΧ Online Café παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους ΚΝΧ Partners και τους Systems Integrators, να αποκτήσουν τον online χώρο συνάντησής τους, όπου και αν κατοικούν, όπου και αν βρίσκονται κατά την ημέρα και ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού!
Στην πρώτη συνάντηση του ΚΝΧ Online Café, που όπως προανέφερα πραγματοποιήθηκε την 2η Τετάρτη του Νοεμβρίου (11 – 11 – 2015), με τη συμμετοχή υπήρξε και ένας εξαιρετικός φιλοξενούμενος ομιλητής, ο κ Νεκτάριος Βρυώνης με την ιδιότητά του ως ABB KNX Product Manager. Το θέμα που ανέλυσε είχε τίτλο:  "Ρύθμιση Στροφών Κινητήρα με το ΚΝΧ".


Προσωπικά  θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον κ Νεκτάριο Βρυώνη, για την πληρέστατη παρουσίασή του και για τον "εκπαιδευτικό" τρόπο με τον οποίο μας έφερε στον έλεγχο του Drive με την τεχνική ΚΝΧ στις δύο πολύ ενδιαφέρουσες εφαρμογές της πράξης που ανέλυσε.
Τέλος, και από τις γραμμές αυτές θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω πως οι καλές προσπάθειες πρέπει να προβάλλονται και να ενισχύονται, και να ευχηθώ στον Γιώργο τον Λάζο, τον ιδρυτή και διοργανωτή του ΚΝΧ Online Café, 
Καλή Επιτυχία και Καλή Συνέχεια…

Περισσότερες πληροφορίες: KNX Café




Δεν υπάρχουν σχόλια: