Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των εταιρειών για τη συμμετοχή τους στην 1η ELEC TEC 2016

Επειδή ο καιρός περνά πολύ γρήγορα, και πρέπει να προγραμματίζουμε τον χρόνο μας, θέλω να σας υπενθυμίσω πως συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι διαδικασίες για τη διοργάνωση της 1ης διεθνούς έκθεσης elec.tec. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο) (www.mec.gr ), επί της λεωφόρου Αθηνών - Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.


H ελληνική αγορά στηρίζει την 1η ELEC TEC 2016 (www.elec-tec.gr).


Ακόμη, είναι πολύ σημαντικό, πως, διοργανώνονται πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης.

1. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων – Βιοτεχνών και Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού διοργανώνει τον Θεσμό «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ».                                      
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θεσμοθετείται ένας ετήσιος διαγωνισμός διάκρισης ελληνικών ηλεκτρολογικών προϊόντων με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ». Στόχος του Θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που παρέχουν τα ηλεκτρολογικά προϊόντα που κατασκευάζονται στην χώρα μας.  
Η τελετή απονομής διακρίσεων των ελληνικών προϊόντων θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του MEC Παιανίας. (www.facebook.com/psbbphy )

2. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) διοργανώνει Διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο (27 και 28 Φεβρουαρίου 2016) της. Το Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την οργάνωση του Συνεδρίου (θεματολογία, εισηγήσεις, παρεμβάσεις, οργάνωση, κ.λπ.), το οποίο θα παρακολουθήσουν ηλεκτρολόγοι από όλη την Ελλάδα. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η διοργάνωση για πρώτη φορά ενός αμιγώς Επιστημονικού Συνεδρίου, το οποίο θα αποτελέσει τον οδηγό του κλάδου για τα επόμενα δύσκολα χρόνια και να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας προσπάθειας για την ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων της χώρας. (www.poseh.gr)  

Η 1η διεθνής έκθεση elec.tec είναι μια νέα έκθεση, μοναδική στο είδος της, που θα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ηλεκτρολογικού Υλικού και του Φωτισμού.

Κατηγορίες εκθετών: Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού, φωτιστικού, τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικού και εργαλείων, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας.

Κατηγορίες επισκεπτών: Έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων), εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.

Η μορφή της πρόσκλησης είναι η παρακάτω, και για να την εκτυπώσετε κάνετε κλικ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε στο τηλέφωνο: 210.6800470 ή στα e-mails:    tpress@tpress.grvmourta@tpress.gr και petropoulos@tpress.gr

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, καθώς επίσης τα περιοδικά «Εργοταξιακά Θέματα»,«Ecotec», «Μετάδοση Ισχύος» και «Car & Truck».

Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

Στο διαδίκτυο τα site www.elec-tec.gr, www.electrologos.gr  παρέχουν διαρκώς, σε εκθέτες και επισκέπτες, κάθε χρήσιμη πληροφορία.











Δεν υπάρχουν σχόλια: