Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μεγάλη η επιτυχία στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο της ΠΟΣΕΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο της ΠΟΣΕΗ «Ζούμε το Παρόν …. Ακούμε το Μέλλον» στις 27 & 28 Φεβρουαρίου 2016, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας (M.E.C) στα πλαίσια της 1ης Διεθνούς Έκθεσης ELEC-TEC.
Στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο της ΠΟΣΕΗ συμμετείχαν Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι αντιπρόσωποι από 57 Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας, Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι - Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Τ.Ε, Ηλεκτρολόγοι, φοιτητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, σπουδαστές από Μέσες Τεχνικές Σχολές Ηλεκτρολόγων.


Ο αριθμός των Συνέδρων και τις δύο ημέρες του Επιστημονικού Συνεδρίου ξεπέρασε τα 300 άτομα. Μέσα από τις θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν τις δύο ημέρες του Επιστημονικού Συνεδρίου της ΠΟΣΕΗ από Καθηγητές του ΕΜΠ, του ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα και τους Επιστήμονες Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς του Ηλεκτρολογικού Κλάδου, οι Σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για το Παρόν και το Μέλλον του Ηλεκτρολογικού Κλάδου.
Οι επτά θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν στο διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο της ΠΟΣΕΗ ήταν: «Ποιότητα Ηλεκτρικής Ισχύος σε Εγκαταστάσεις Κτηρίων Χαμηλής Τάσης» με επιστημονικό υπεύθυνο τον Δρ. Γεώργιο Ιωαννίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, «Γειώσεις – Προστασία Εγκαταστάσεων από Υπερτάσεις» με επιστημονικό υπεύθυνο τον Δρ. Ιωάννη Γκόνο, Επίκουρο Καθηγητή Ε.Μ.Π, «Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας στα Κτήρια» με επιστημονικό υπεύθυνο τον Δρ. Κωνσταντίνο Ψωμόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, «Ηλεκτρολογικές Εξελίξεις & Τεχνικές» με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Σαρρή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε, «Ο Φωτισμός στην εποχή των LED», με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Φραγκίσκο Τοπαλή, Καθηγητή Ε.Μ.Π, «Έξυπνοι Μετρητές – Ποιότητα Τάσης» & «Ευρωπαϊκή Προοπτική Κλάδου – Επιστημονική Κλαδική Μελέτη». 


Το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο της ΠΟΣΕΗ ακολουθώντας τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας και μεταφοράς της πληροφορίας, μεταδίδονταν ζωντανά (live streaming) μέσω της διαδικτυακής πύλης της ΠΟΣΕΗ, δίνοντας τη δυνατότητα στους συναδέλφους να το παρακολουθήσουν από όλες τις περιοχές της χώρας και από τον δικό τους χώρο.
Η ΠΟΣΕΗ μετά το πέρας του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου εξέδωσε Βεβαιώσεις Παρακολούθησης για όλους τους συμμετέχοντες και για όσους το παρακολούθησαν μέσω της ζωντανής σύνδεσης από την διαδικτυακή πύλη της ΠΟΣΕΗ.
Οι συνάδελφοι που δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το 1ο αυτό Επιστημονικό Συνέδριο, έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν από το λογαριασμό της ΠΟΣΕΗ, και πιο συγκεκριμένα, στην διαδικτυακή πύλη ελεύθερης διακίνησης εικόνας και ήχου YouTube. Έτσι, με την είσοδό τους στο YouTube, στην αναζήτηση με: @poseh1953 θα έχουν τη σειρά των βίντεο του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας.
Τα συμπεράσματα του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου της ΠΟΣΕΗ θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για την Ομοσπονδία προς την κατεύθυνση προώθησης προς την Πολιτεία και περαιτέρω ενημέρωσης, εκπαίδευσης και κατάρτισης των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων όλης της χώρας.

Πηγή: Δελτίο Τύπου ΠΟΣΕΗ 198 - 24 / 3 / 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: