Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ημερίδα ενημέρωσης: "Ευρωπαϊκή εξειδίκευση για Ηλεκτρολόγους: "Έξυπνοι Μετρητές και Οικιακός Αυτοματισμός" στις 30-11-2018

Η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: "Ευρωπαϊκή εξειδίκευση για Ηλεκτρολόγους: "Έξυπνοι Μετρητές και Οικιακός Αυτοματισμός" πραγματοποιείται την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μστο The ΒΟΧ (Δορυλαίου 12, Αθήνα) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου SMARTEL, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+. 

Στην ημερίδα - που απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους, σπουδαστές ηλεκτρολογίας, παρόχους εκπαίδευσης και κατάρτισης στον τομέα των αυτόματων συστημάτων, εκπροσώπους του συνδέσμου ηλεκτρολόγων, τεχνικούς περιβάλλοντος, εταιρείες συστημάτων αυτόματης μέτρησης κτλ., όπως και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να ενημερωθεί για τους έξυπνους μετρητές και τον οικιακό αυτοματισμό - θα συζητηθούν οι τεχνολογίες ευφυούς μέτρησης και οικιακού αυτοματισμού και θα ακολουθήσει παρουσίαση των εκπαιδευτικών υλικών που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου SMARTEL.

http://smartel-project.eu

Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά υλικά του SMARTEL, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να ενισχύσουν την κατανόηση των επαγγελματιών του κλάδου αναφορικά με την εγκατάσταση και χρήση των νέων ευφυών μετρητών.
Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τις τεχνολογίες αυτοματισμού με επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους του κλάδου.
Τα εκπαιδευτικά υλικά του SMARTEL θα είναι ελεύθερα διαθέσιμα μετά το πέρας του έργου και σκοπεύουν στην ενίσχυση της εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης των ηλεκτρολόγων στους έξυπνους μετρητές και τις τεχνολογίες οικιακού αυτοματισμού.
Συντονιστής του έργου είναι η EXELIA, η οποία σχεδιάζει και διαχειρίζεται προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που αφορούν στην ανάπτυξη καινοτόμων παιδαγωγικών μεθοδολογιών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάνετε κλικ εδώ

Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι το ακόλουθο:




Δεν υπάρχουν σχόλια: