Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ένα σεμινάριο ΚΝΧ που οδηγεί στην Διεθνή Πιστοποίηση του KNX HVAC Specialist...


Είχα την ευκαιρία, την τύχη και την τιμή να παρακολουθήσω το σεμινάριο Extreme HVAC Specialist Course πραγματοποιήθηκε  για 4 ημέρες από 18 μέχρι και 21 Σεπτεμβρίου 2019 στο Σχολείο των Systems Integrators, στο KNX Playroom στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της Quantum.


Με το Γιώργο τον Λάζο είχα συνεργαστεί σε εκπαιδευτικό επίπεδο στη ΣΔΣΤΕ και είχα σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη για τις ικανότητές του. 
Κατά καιρούς διάβαζα τις πολύ καλές κριτικές που του έκαναν οι εκπαιδευόμενοί του που παρακολουθούσαν τα σεμινάριά του. Το ίδιο φυσικά γίνονταν και από φίλους μου ηλεκτρολόγους συνεργάτες που παρακολουθούσαν τα σεμινάριά του και μετά μου περιέγραφαν με ενθουσιώδη τρόπο τις εντυπώσεις τους.
Στη συγκεκριμένη συγκυρία παρακολούθησα ένα πολύ καλά δομημένο – τόσο από θεωρητική άποψη, όσο από πρακτική προσέγγιση – σεμινάριο με ολιστική προσέγγιση στα HVAC, και εξακρίβωσα πως η αρχική μου άποψη για τον Γιώργο επιβεβαιώθηκε και στην πράξη και για εμένα από την πλευρά του εκπαιδευόμενου αυτή τη φορά.
Σε ένα αντικείμενο που απαιτεί συστηματική και συστημική προσέγγιση για τον ηλεκτρολόγο για να μπορεί να αντιμετωπίζει όλες τις περιπτώσεις της πράξης σε έργα, είναι απολύτως πασιφανές και αποδεδειγμένο, πως το συγκεκριμένο σεμινάριο πέτυχε τον σκοπό του και μας έκανε να εντρυφήσουμε στον τρόπο λειτουργίας των εγκαταστάσεων HVAC, στην ορολογία και τον έλεγχο των συστημάτων αυτών, αλλά και στη αλληλεπίδρασή τους με την τεχνική ΚΝΧ.
Ως φανατικός  – λοιπόν – θιασώτης της δια βίου μάθησης, ευχαριστώ τον Γιώργο για τη δυνατότητα που μου έδωσε στην παρακολούθηση του σεμιναρίου Extreme HVAC Specialist Course, τις σημαντικές γνώσεις για το συγκεκριμένο θέμα που μου μετέδωσε  και για την άρτια προσέγγισή του στα θέματα Project Management που μας προσέφερε
Ακόμη, ευχαριστώ τον μηχανολόγο του σεμιναρίου, τον Μιχάλη τον Μαυριγιαννάκη για την εξαιρετικά σημαντική συμμετοχή του στο μηχανολογικό γνωστικό αντικείμενο του σεμιναρίου, ο οποίος μετέδωσε ηλεκτρολογική οικειότητα στο θέμα με τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις του.
Τέλος, ευχαριστώ και τους συνεκπαιδευμένους μου για τη άψογη συνεργασία και την διαμορφωθείσα αλληλεπίδραση στη διάρκεια της διεργασίας του σεμιναρίου … και όχι μόνο.


Καλή συνέχεια, Καλή επιτυχία στην γενικότερη προσπάθεια και Καλή Υγεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: