Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η έκθεση Light + Building αναβάλλεται ... λόγω του κορωνοϊού και θα πραγματοποιηθεί από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου 2020


Με αφορμή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ευρώπη και μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, η Messe Frankfurt αποφάσισε να αναβάλει την έκθεση Light + Building η οποία - ως γνωστόν - επρόκειτο να διεξαχθεί το διαστημα από 8 μέχρι 13 Μαρτίου 2020.
Έτσι, η παγκοσμίως κορυφαία αυτή εμπορική έκθεση για τον φωτισμό και την τεχνολογία κτιριακών εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου 2020.


Υπενθυμίζεται πως η έκθεση Light + Building είναι ο σημαντικότερος τόπος συνάντησης για μηχανικούς, την βιομηχανία, την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, τις λιανικές / χονδρικές συναλλαγές και τους σχεδιαστές.
Ως φόρουμ καινοτομίας και διεπιστημονική αγορά, διευκολύνει τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν ανάλογου ενδιαφέροντος επαφές, ενώ, ταυτόχρονα συντελεί στη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος.


Η βιομηχανία χωρίς καμία αμφιβολία χρειάζεται απόλυτα αυτή την έκθεση για επιχειρηματική δραστηριότητα και όχι μόνο.
Για τους λόγους αυτούς η διοργανώτρια Messe Frankfurt θέλοντας να διασφαλίσει ότι οι ευκαιρίες που δημιουργεί η έκθεση Light + Building παραμένουν διαθέσιμες σε όλους τους συμμετέχοντες στην αγορά κατά την τρέχουσα περίοδο.


Ως εκ τούτου, λοιπόν, η σημαντική για τον κλάδο μας έκθεση Light + Building 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί στην Φρανκφούρτη από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου 2020, όπως ανακοίνωσαν - ήδη - οι διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: