Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η KNXperience Online Έκθεση

Πρόκειται για την πρώτη διαδικτυακή μορφή μιας "φυσικής" εμπορικής έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2020. 


Η KNXperience Online Έκθεση θα μας προσφέρει σε διαδραστικό περιβάλλον 3D, όλες τις συνθήκες μιας φυσικής έκθεσης και θα διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους να "παρευρεθούν¨ σε αυτήν, ακόμη και στο να λάβουν τα έγγραφα που επιθυμούν μέσω του ψηφιακού τους χαρτοφύλακα με e-mail.
 

Για την παρακολούθηση 
KNXperience Online Έκθεση πρέπει να γίνει εγγραφή από εδώ.
Είναι προφανές και αυτονόητο πως θα πραγματοποιηθούν και ειδικές εκδηλώσεις για τις επιπλέον δυνατότητες που θα παρέχει στα διάφορα έργα η τεχνική ΚΝΧ, για την παρουσίαση του ETS 6, τις δυνατότητες διαχείρισης όλων των μορφών ενέργειας μέσω ΚΝΧ, το ΚΝΧ ΙοΤ,  κ.λπ. 


Το πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνεδρίων με τις τελευταίες εξελίξεις και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία στον κόσμο των έξυπνων σπιτιών και κτιρίων, περιλαμβάνει περίπου 80 ζωντανές συνεδρίες 30 λεπτών που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν όλη την εβδομάδα στα Αγγλικά και τα Γερμανικά.
Οι συνεδρίες θα περιλαμβάνουν 20 λεπτά παρουσίασης ακολουθούμενα από 10 λεπτά διαδραστικών ερωτήσεων και απαντήσεων μέσω συνομιλίας.
Το πρόγραμμα του διαδικτυακού KNXperience - για να μπορεί ο καθένας από εμάς να διαλέξει να παρακολουθήσει το θέμα που τον ενδιαφέρει - θα το βρείτε
εδώ.

Καλή ψηφιακή παρακολούθηση

Πηγή: ΚΝΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: