Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η 4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC πραγματοποιήθηκε ... και ανανέωσε το ραντεβού της για τον Οκτώβριο του 2024

Η 4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC πραγματοποιήθηκε από 21 μέχρι 23 Οκτωβρίου 2022, στο MEC Παιανίας.
Η επιτυχία της έκθεσης ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, μιας και αποτελεί για το κορυφαίο σημείο συνάντησης του Ηλεκτρολογικού Κλάδου.

Ραντεβού σε δύο χρόνια δίνουν εκθέτες και επισκέπτες της 4ης ENERGIA.TEC καθώς η εντυπωσιακή επιτυχία της επιβεβαίωσε πως η έκθεση αποτελεί το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους τομείς του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των συστημάτων ασφαλείας και της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα!
Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες και εκθέτες και με ένα δυναμικό και διευρυμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, έκλεισε τις εργασίες της η 4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC.
Από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022, η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό, τα συστήματα ασφαλείας και την ηλεκτροκίνηση προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες ξεπερνώντας τις προσδοκίες της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press. Το κοινό που επισκέφθηκε και που τίμησε με την παρουσία του την έκθεση ήταν πιο στοχευμένο και εξειδικευμένο, ενώ ιδιαίτερα δυναμική ήταν η συμμετοχή από κάθε περιοχή της χώρας.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά πλήθος καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και νέων τεχνολογιών από κορυφαίες εταιρείες οι οποίες ανέδειξαν τη μεγάλη δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί φετινοί εκθέτες ανανέωσαν ήδη τη συμμετοχή τους για τον Οκτώβριο του 2024, ενώ η ENERGIA.TEC κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη περισσότερων εταιρειών του χώρου που ήδη αποφάσισαν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά το 2024, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των συμμετοχών.


Θερμά συγχαρητήρια!!!

Ραντεβού τον Οκτώβριο του 2024!

Υγεία να έχουμε ... και θα είμαστε όλοι εκεί !!!


Πηγή: ENERGIA.TEC


Δεν υπάρχουν σχόλια: