Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Έναρξη νυχτερινού οικιακού τιμολογίου θερινής περιόδου 2022

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε την έναρξη του νυχτερινού οικιακού τιμολογίου της θερινής περιόδου, που ξεκινάει από την 1η Μαΐου και διαρκεί έως τις 31 Οκτωβρίου

Στους μήνες αυτούς το ωράριο του νυχτερινού οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένης τιμής) έχει ως εξής:

        από τις 11:00 (το βράδυ) έως τις 7:00 (το πρωί)

Όπως - δε - διευκρινίζεται, το συνεχές ωράριο που ισχύει για όλο το έτος από τις 23:00 έως 07:00 δε χορηγείται πλέον, παρά ισχύει για οικιακούς πελάτες υπό προϋποθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι με το νυχτερινό ρεύμα υπάρχει μειωμένη χρέωση έως και κατά 30% στη χρέωση του ρεύματος (ευρώ / kWh).

Συγκεκριμένα, οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 24ώρου, χρεώνονται με διαφορετικές τιμές, την τιμή του Οικιακού Τιμολογίου Γ1 στις ώρες χρέωσης «Ημέρας» και με μειωμένη τιμή «Νύχτας» στις ώρες μειωμένης χρέωσης Τιμολογίου Γ1Ν.

Ακόμη, για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, που ανήκει το ακίνητο.

Τέλος, και για την ένταξή σας στο  Τιμολόγιο Γ1Ν (μειωμένης τιμής) εάν και εφόσον δεν το διαθέτετε και το επιθυμείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, που ανήκει το ακίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: