Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η Elec.tec αλλάζει όνομα... και γίνεται ENERGIA.TEC

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press ανακοίνωσε τη μετονομασία της διεθνούς έκθεσης Elec.tec σε ENERGIA.TEC, η οποία – ως γνωστόν – πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 21 μέχρι 23 Οκτωβρίου 2022, στο MEC Παιανίας.

Οι αλλαγές και οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των συστημάτων ασφαλείας, της ηλεκτροκίνησης, του αυτοματισμού, προχωρούν με καταιγιστικούς ρυθμούς και καθιστούν απαραίτητη την αλλαγή του ονόματός μας με τρόπο ώστε να αντανακλά, να αποτυπώνει και να περιλαμβάνει τη σύγχρονη εικόνα του κλάδου.

ENERGIA.TEC  λοιπόν! 

Η 4η εξειδικευμένη διεθνής έκθεση για:
--- Ηλεκτρολογικό υλικό
--- Φωτισμό
--- Συστήματα ασφαλείας
--- Ηλεκτροκίνηση
Αυτό είναι το νέο κεφάλαιο που ξεκινά, συμβολικό αλλά και ουσιαστικό. 

Επιλέχθηκε - δε - ο διευρυμένος όρος ενέργεια / ENERGIA επειδή ο διοργανωτής πιστεύει ότι αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του τομέα που υπηρετεί.

Ακόμη, σηματοδοτεί την εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία που θα συναντήσει κανείς επισκεπτόμενος την συγκεκριμένη έκθεση, ενώ τέλος, ενισχύει ακόμη περισσότερο το όραμα για τη διοργάνωση που έχει χτιστεί σταθερά και δυναμικά από το 2016.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω – και όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Τεχνοεκδοτικής / T-Press – η  αλλαγή αυτή συνιστά μία συνεχή υπενθύμιση, αλλά και δέσμευση, για τον ρόλο που καλούμαστε να διαδραματίσουμε, ανεβάζοντας κάθε φορά τον πήχη ψηλότερα και διοργανώνοντας εκθέσεις ανάλογες του μεγέθους και του κύρους του συγκεκριμένου τομέα.

Καλά να είμαστε – λοιπόν – για να δώσουμε το ραντεβού μας στην 4η διεθνή έκθεση ENERGIA.TEC στις 21 – 22 – 23 Οκτωβρίου 2022, στο MEC Παιανίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: